Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Airco Service

Een goed werkende airco is een onmisbaar onderdeel van uw auto. Voor de werking van uw airco is het van groot belang dat het systeem regelmatig wordt onderhouden. Wanneer de airconditioning niet langer naar behoren functioneert, dan merkt u dit voornamelijk doordat de airco slecht koelt en doordat het brandstofverbruik van uw auto bij een ingeschakelde airco hoger is dan normaal. Raadpleeg in dergelijke gevallen onze werkplaats.

Content Image 2

Waarom uw airco regelmatig
bij laten vullen?

De airco van uw auto maakt bij het verlagen van de temperatuur in de auto gebruik van een koudemiddel. Wanneer er te weinig koudemiddel in de airconditioning van uw auto aanwezig is, zal de airco minder goed koelen en ontstaat zelfs de kans dat de compressor van de airco oververhit raakt.

Een andere reden voor uitvoeren van een airco service, is dat een slecht onderhouden airco nare luchtjes en bacteriën in de auto kan verspreiden Wij adviseren dan ook om uw airco elke 2 jaar te laten reinigen en gedurende deze reinigingsbeurt direct het interieurfilter te laten vervangen

Werkplaatsafspraak plannen?

iFrame

Showroom

Ma t/m vr 08:30 uur tot 17:30 uur
Zaterdag  10:00 uur tot 16:00 uur

Werkplaats

Ma t/m vr 08:30 uur tot 17:15 uur
Zaterdag  10:00 uur tot 12:00 uur

Receptie

Ma t/m vr 08:00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag  10:00 uur tot 16:00 uur

Morgen Internet - Zorgeloos website