Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Wie zijn wij?

Ruim 40 jaar geleden besloten twee schoolvrienden en autofanaten na hun opleiding tot automonteur de sprong in het diepe te wagen en een eigen autobedrijf te starten. In 1982 betrokken ze hun eerste bedrijfsruimte aan de Menno van Coehoornstraat in Maastricht. René Hecker en Guido Schiepers wisten van meet af aan dat hun succes zou worden bepaald door de tevredenheid van hun klanten. Hun tomeloze inzet, enthousiasme en vakmanschap legden de beide ondernemers geen windeieren.

Banner Image 1

waarom regie?

Al gauw groeide hun eerste garagebedrijf uit zijn jasje en al in 1984 betrokken ze een ruimer, onderkomen aan de Heerderdwarsstraat in Maastricht. In 2003 vond op deze locatie een extra uitbreiding plaats en werd een nieuw pand betrokken. Zo ontstond een grotere werkplaats capaciteit en een modern ingerichte, overzichtelijke showroom voor de verkoop van jong gebruikte occasions. Korte communicatielijnen en een open houding zorgen er voor dat u altijd snel antwoord krijgt op uw vragen. Want hart voor de zaak, dat is en blijft de sleutel van hun succes.

Wij helpen u graag verder

Gallery Image 0

Guido Schiepers

Eigenaar/directeur

 

In 1982 ben ik samen met mijn compagnon René Hecker Regie Auto's gestart. René is begin 2020 met pensioen gegaan, maar ik ga nog even door. De volgende stap is dit vak nog altijd te veel een passie van mij. We zijn onderscheidend in onze branche, ook omdat we een duidelijke lange termijnvisie werken hebben ontmoet. Ik ben er trots op dat ik als directeur leiding geef aan een enthousiast team dat aandacht voor u hoog in het vaandel heeft staan. Hart voor de zaak daar draait het bij ons om. Altijd op zoek naar de beste occasion en het beste onderhoud voor uw auto. Die gedreven mentaliteit, daar kan ik na al die jaren nog altijd van genieten. Voor ons is iedere klant uniek. Onze servicegerichte manier van werken is uw garantie voor optimaal rijplezier met een occasion van Regie Auto’s.

Gallery Image 0

Gaston Crijns

Verkoopadviseur

 

Yves en ik vullen elkaar naadloos aan. We zijn alle twee teamspelers die kennis van en interesse in auto’s hebben. Regie Auto’s is merk onafhankelijk. In onze showroom staan gemiddeld 110 occasions op u te wachten. Zoekt u iets speciaals? Wij gaan voor u aan de slag. In ons vak draait het om een luisterend oor, inlevingsvermogen en snel anticiperen op veranderingen in de branche. Slim inspelen op consumentenverlangens en het aanbieden van onze auto’s op nieuwe en innovatieve manieren is onze sleutel naar succes. Het doet me goed als ik onderweg ben en zie hoeveel klanten de naam van Regie Auto’s uitdragen op hun kentekenplaat. Mooi toch?

Gallery Image 1

Yves Jongen

Verkoopadviseur

 

In 2005 zijn Gaston Crijns en ik begonnen als verkoopadviseurs. Ons stond voor ogen resultaatgericht te bouwen aan een perfecte verkoopafdeling. Inmiddels zijn we een geoliede machine die snel kan inspelen op specifieke wensen van potentiele kopers. We hebben een visie ontwikkeld waarbij resultaatgerichtheid en een lange termijnrelatie met de klant kernbegrippen zijn. Internet en social media zijn niet meer weg te denken in onze branche. Potentiele kopers winnen eerst inlichtingen in op onze website. Daar wordt tegenwoordig in principe de eerste keus gemaakt, voordat men naar de showroom komt. Onze klanttevredenheid scoort een 9,2. Dat zegt iets over onze relatie met u. Daar ben ik echt trots op.

Gallery Image 2

Ellen Macco

Back office

 

In 1997 ben ik parttime op de administratie komen werken. Ik ben met Regie meegegroeid en werk ondertussen al heel wat jaren fulltime. Ik ken de ins en outs en voel me betrokken bij het bedrijf. Het contact met klanten en betrouwbaarheid is leuk en we hebben een gezellig team dat goed op elkaar wordt gespeeld. Op de achtergrond zorg ik ervoor dat alles op het gebied van personeel, financieel en boekhoudkundig op rolletjes loopt. Vaak moet ik van de hak op de tak springen en komen er ad hoc zaken op mijn bureau. Dat maakt dat mijn werk na 26 jaar nog altijd boeiend is.

Dennis Hoever

1e autotechnicus, APK keurmeester, airco specialist

 

Ja, ik ben een oude rot in het vak. Ik ben hier 31 jaar geleden begonnen, we waren toen met twee monteurs. Ik ben meegegroeid met het bedrijf, van een klein garage bedrijf tot deze moderne werkplaats. Natuurlijk is ons vakgebied veranderd. Denk alleen maar aan de technische facetten. Wat hetzelfde is gebleven is de aandacht voor onze klanten en de wijze waarop ik bij Regie Auto’s mijn vak kan uitoefenen. Dat gebeurt op basis van vertrouwen, kennis en ervaring. De werksfeer hier is goed, dat betaalt zich ook uit in de omgang met u. Het geeft ons een goed gevoel als u met uw auto tevreden op weg gaat na een bezoek aan onze garage.

Roy Bos

1e autotechnicus, APK keurmeester, airco specialist, leermeester

 

Ik ben hier 19 jaar geleden begonnen als monteur. Regie Auto’s zien uitgroeien van een garage tot een specialist in de occasionbranche in Zuid-Limburg. Als monteur probeer je jezelf altijd te verplaatsen in de klant. Of het nu gaat om onderhoud of herstelwerkzaamheden. We hebben hier heel veel vaste klanten, dat zegt wel iets over vertrouwen. Een bijzonder aspect van mijn beroep is dat ik ook leermeester ben van leerlingen in opleiding tot monteur. Dat vind ik mooi. Jongelui de kneepjes van het vak bijbrengen. In al die jaren heb ik zo’n dertig leerlingen mede opgeleid. Ja, dat geeft voldoening.

Lex Borgart

1e autotechnicus, APK keurmeester, airco specialist

 

Ik werk hier nu zo’n 8 jaar. Na mijn stage kon ik hier aan de slag en daar heb ik nog geen moment spijt van. Ik heb altijd gevoel gehad voor techniek, dus dit vak komt niet zomaar uit de lucht vallen. Regie Auto’s is een gezond bedrijf met behulpzame collega’s. Even bijspringen als er problemen zijn of een tandje bijzetten als het echt nodig is, we lossen het altijd samen op. Want het is natuurlijk niet alleen het sleutelen dat ons werk aangenaam maakt. Dat is ook de werksfeer en het gevoel voor service. Klantgerichtheid schrijven we hier echt met hoofdletters.

Chris Brummer

Reconditioner

 

Een schade aan je auto komt altijd ongelegen. Daarom is het goed te weten dat wij uw zorgen uit handen nemen. Ik werk 24 jaar bij Regie Auto’s dus u kunt rekenen op mijn ervaring en kennis. Belangrijk voor u is dat wij het complete traject verzorgen. Van het contact met experts en verzekeringmaatschappij tot het volledige schadeherstel. U heeft nergens omkijken naar. Mijn werk is klaar als uw auto er weer puntgaaf uitziet en alle administratieve zaken er om heen zijn geregeld. Ik heb een fijne baan. Het is afwisselend en klanten waarderen mijn werk

Tom van Oeveren

Leerling autotechnicus

 

Ik heb vmbo-tl gedaan. Daarna diverse baantjes gehad van taxichauffeur tot werken in het ziekenhuis. Ik ben altijd al een fervent sleutelaar geweest. Aan auto’s, maar vooral aan tweewielers. Dat is echt mijn hobby. Nu ben ik bezig met een BBL opleiding voor automonteur. Dat is een dag theorie en de overige dagen leer ik hier bij Regie Auto’s -onder begeleiding van een leermeester- in de praktijk. Het is een vak dat ik graag wil leren. Je krijgt hier een gedegen inzicht in techniek, onderhoud en service. Het bevalt me goed, ik vind het een leerrijke stageplaats.

Joshua Geijen

Leerling autotechnicus

Gallery Image 1

Maurice Schuffelers

Service adviseur

 

Als service adviseur ben je eigenkijk het visitekaartje van het bedrijf. Dus is het logisch dat ik iedere dag streef naar een optimale klanttevredenheid. Dat is mijn instelling: onze relaties het zo goed mogelijk naar de zin maken. De zorg rondom hun auto uit handen nemen. Ik functioneer als schakel tussen onze klanten en de werkplaats, dat proces moet optimaal verlopen. Mijn sociale instelling combineer ik met aandacht voor de nieuwste technologische ontwikkelingen in de automotive. Ik zie klanten als gasten. Dat betekent: eerlijk en open zijn, goed kunnen luisteren. Soms je overtuigingskracht gebruiken, een andere keer diplomatiek zijn en wat zeker niet mag ontbreken: gevoel voor humor.

Gallery Image 2

Spencer Peters

Service adviseur

Al meer dan 40 jaar
een begrip in de regio!

40

Jaren ervaring

93

Auto’s op voorraad

9.4

Klanttevredenheid

Morgen Internet - Zorgeloos website