Diensten van
Regie Auto’s

article_image_1553682579.jpg

Zoekopdracht

Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om de zoekopdracht naar uw auto snel en grondig te volbrengen. Aangezien wij inmiddels al meer dan 38 jaar actief zijn in de autobranche, hebben wij warme relaties met veel collega-autobedrijven in binnen- en buitenland. Levert onze zoekopdracht in Nederland niet de door u gewenste auto op, dan zoeken wij uw auto gewoon in het buitenland. Opvolgend dragen wij zorg voor het gehele importproces en wordt uw nieuwe auto door ons op een Nederlands kenteken afgeleverd. Als vanzelfsprekend inclusief garantie.

Plaats een zoekopdracht bij Regie Auto's

Wanneer u een zoekopdracht voor een auto bij Regie Auto’s plaatst, dan zal één van onze verkoopadviseurs contact met u opnemen voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij uw volledige pakket aan eisen en wensen opnemen en maken wij direct een inschatting van de haalbaarheid van uw zoekopdracht en de te verwachten kosten.

 

Indien u zich kunt vinden in de door ons verzorgde inschatting, dan gaan wij voor u aan het werk. Binnen afzienbare tijd zullen wij u een aantal opties voorleggen.

Vul hieronder uw wensen in:

menu_img_testimonial_section_left_image_1553683009.jpg

Ger

Klant vriendelijk goede service.

9/10

Heinrich

Vriendelijk en zeer correct.

7/10

Paul

Goede afspraken met verkoper die deze ook nakomt.

8/10

black_next.png
black_next.png

Welkom bij Regie Auto’s

In 1980 is door René Hecker en Guido Schiepers de basis gelegd voor het huidige Regie Auto’s. In de afgelopen 38 jaar is Regie Auto’s uitgegroeid tot een zeer gespecialiseerd autobedrijf en een begrip in de regio. Met een moderne eigen werkplaats en ruim 100 jong gebruikte occasions op voorraad heet team Regie Auto’s u van harte welkom.