Diensten van
Regie Auto’s

article_image_1553682594.jpg

Financiering & Financial Lease

Financiering (Private Lease)
Staat u op het punt een jong gebruikte occasion bij ons aan te kopen, maar wilt u het aankoopbedrag niet in een keer betalen? Regie Auto’s biedt u in samenwerking met DTC Financieringen aantrekkelijke financieringen die passen bij uw wensen en mogelijkheden.

Financial lease (Zakelijke Lease)

Een jong gebruikte occasion in eigen beheer en tegen lage maandlasten. Dat is mogelijk met Regie Occasion Lease.
Met Regie Occasion Lease brengt u de aanschafprijs van uw jong gebruikte occasion onder in een Financial Lease contract. Het maandbedrag bestaat uit een deel aflossing en rente.

 

Kosten zoals reparatie, onderhoud, houderschapsbelasting en bijvoorbeeld uw autoverzekering zijn niet inbegrepen in dit bedrag. Het is mogelijk om de maandlasten van uw financiering te verlagen door een aanbetaling te doen of een slottermijn af te spreken. Boetevrij tussentijds volledig inlossen is mogelijk, vraag naar de voorwaarden.

Heeft u vragen of interesse?

menu_img_testimonial_section_left_image_1553683009.jpg

Ger

Klant vriendelijk goede service.

9/10

Heinrich

Vriendelijk en zeer correct.

7/10

Paul

Goede afspraken met verkoper die deze ook nakomt.

8/10

black_next.png
black_next.png

Welkom bij Regie Auto’s

In 1980 is door René Hecker en Guido Schiepers de basis gelegd voor het huidige Regie Auto’s. In de afgelopen 38 jaar is Regie Auto’s uitgegroeid tot een zeer gespecialiseerd autobedrijf en een begrip in de regio. Met een moderne eigen werkplaats en ruim 100 jong gebruikte occasions op voorraad heet team Regie Auto’s u van harte welkom.