Al meer dan 38
jaar een begrip
in de regio!

Waarom Regie?

Ruim dertig jaar geleden besloten twee schoolvrienden en autofanaten na hun opleiding tot automonteur de sprong in het diepe te wagen en een eigen autobedrijf te starten. In 1982 betrokken ze hun eerste bedrijfsruimte aan de Menno van Coehoornstraat in Maastricht. René Hecker en Guido Schiepers wisten van meet af aan dat hun succes zou worden bepaald door de tevredenheid van hun klanten. Hun tomeloze inzet, enthousiasme en vakmanschap legden de beide ondernemers geen windeieren.

Al gauw groeide hun eerste garagebedrijf uit zijn jasje en al in 1984 betrokken ze een ruimer, onderkomen aan de Heerderdwarsstraat in Maastricht. In 2003 vond op deze locatie een extra uitbreiding plaats en werd een nieuw pand betrokken. Zo ontstond een grotere werkplaats capaciteit en een modern ingerichte, overzichtelijke showroom voor de verkoop van jong gebruikte occasions. In januari 2020 nam René Hecker afscheid van Regie Auto’s om te genieten van een welverdiend pensioen. Dat betekent dat Guido Schiepers vanaf die datum als eenhoofdige leiding verantwoordelijk is als directeur - eigenaar voor de bedrijfsvoering van Regie Auto’s. Korte communicatielijnen en een open houding zorgen er voor dat u altijd snel antwoord krijgt op uw vragen. Want hart voor de zaak, dat is en blijft de sleutel van hun succes.

In januari 2020 nam René Hecker afscheid van Regie Auto's om te genieten van een welverdiend pensioen. Dat betekent dat Guido Schiepers vanaf die datum als eenhoofdige leiding verantwoordelijk is als directeur-eigenaar voor de bedrijfsvoering van Regie Auto's. 

Jaar ervaring

39

Auto’s op voorraad

94

Klanttevredenheid

7.7.7

Onze Collega's

team_image_1601372760.jpg

Guido Schiepers

Directeur/Eigenaar

In 1982 ben ik samen met mijn compagnon René Hecker Regie Auto’s gestart. René is begin 2020 met pensioen gegaan, maar ik ga nog even door. Daarvoor is dit vak nog altijd te veel een passie van me. We zijn onderscheidend in onze branche, ook omdat we met een duidelijke lange termijnvisie werken. Ik ben er trots op dat ik als directeur leiding geef aan een enthousiast team dat aandacht voor u hoog in het vaandel heeft staan. Hart voor de zaak daar draait het bij ons om. Altijd op zoek naar de beste occasion en het beste onderhoud voor uw auto. Die gedreven mentaliteit, daar kan ik na al die jaren nog altijd van genieten. Voor ons is iedere klant uniek. Onze servicegerichte manier van werken is uw garantie voor optimaal rijplezier met een occasion van Regie Auto’s.

team_image_1601372825.jpg

Gaston Crijns

Verkoopadviseur

Yves en ik vullen elkaar naadloos aan. We zijn alle twee teamspelers die kennis van en interesse in auto’s hebben. Regie Auto’s is merk onafhankelijk. In onze showroom staan gemiddeld 110 occasions op u te wachten. Zoekt u iets speciaals? Wij gaan voor u aan de slag. In ons vak draait het om een luisterend oor, inlevingsvermogen en snel anticiperen op veranderingen in de branche. Slim inspelen op consumentenverlangens en het aanbieden van onze auto’s op nieuwe en innovatieve manieren is onze sleutel naar succes. Het doet me goed als ik onderweg ben en zie hoeveel klanten de naam van Regie Auto’s uitdragen op hun kentekenplaat. Mooi toch?

team_image_1601372847.jpg

Yves Jongen

Verkoopadviseur

In 2005 zijn Gaston Crijns en ik begonnen als verkoopadviseurs. Ons stond voor ogen resultaatgericht te bouwen aan een perfecte verkoopafdeling. Inmiddels zijn we een geoliede machine die snel kan inspelen op specifieke wensen van potentiele kopers. We hebben een visie ontwikkeld waarbij resultaatgerichtheid en een lange termijnrelatie met de klant kernbegrippen zijn. Internet en social media zijn niet meer weg te denken in onze branche. Potentiele kopers winnen eerst inlichtingen in op onze website. Daar wordt tegenwoordig in principe de eerste keus gemaakt, voordat men naar de showroom komt. Onze klanttevredenheid scoort een 9,2. Dat zegt iets over onze relatie met u. Daar ben ik echt trots op.

team_image_1601372770.jpg

Syreeta Ferdinandus

Service adviseur

Het leuke aan mijn baan is dat ik rechtstreeks contact heb met u; onze klanten. Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt voor diverse vragen. Dat kan gaan over het plannen van een afspraak voor onderhoud van uw auto tot specifieke vragen over reparaties. Ik heb altijd affiniteit met auto’s gehad en leer nog iedere dag bij. Als vrouw in een mannenwereld word ik hier op handen gedragen. Wanneer ik iets auto - technisch niet precies weet, kan ik altijd terugvallen op de monteurs van de werkplaats. Op woensdag heb ik vrij, die dag is ingeruimd voor mijn twee dochters: Farah en Julia. De overige dagen sta ik graag voor u klaar.

team_image_1601372874.jpg

Ellen Macco

Medewerker back office

In 1997 ben ik parttime op de administratie komen werken. Ik ben met Regie meegegroeid en werk inmiddels al heel wat jaren fulltime. Ik ken de ins en outs en daardoor voel ik me betrokken bij het bedrijf. Het contact met klanten en leveranciers is leuk en we hebben een gezellig team dat goed op elkaar is ingespeeld. Op de achtergrond zorg ik ervoor dat alles op personeel, financieel en boekhoudkundig gebied op rolletjes loopt. Vaak moet ik van de hak op de tak springen en komen er ad hoc zaken op mijn bureau. Dat maakt dat mijn werk na 23 jaar nog altijd boeiend is.

team_image_1601372812.jpg

Maurice Schuffelers

Service adviseur

Als service adviseur ben je eigenkijk het visitekaartje van het bedrijf. Dus is het logisch dat ik iedere dag streef naar een optimale klanttevredenheid. Dat is mijn instelling: onze relaties het zo goed mogelijk naar de zin maken. De zorg rondom hun auto uit handen nemen. Ik functioneer als schakel tussen onze klanten en de werkplaats, dat proces moet optimaal verlopen. Mijn sociale instelling combineer ik met aandacht voor de nieuwste technologische ontwikkelingen in de automotive. Ik zie klanten als gasten. Dat betekent: eerlijk en open zijn, goed kunnen luisteren. Soms je overtuigingskracht gebruiken, een andere keer diplomatiek zijn en wat zeker niet mag ontbreken: gevoel voor humor.

image_1602252723.jpg

Kevin Jorissen

1e autotechnicus, APK keurmeester, airco specialist, leermeester

Ik ben hier jaren geleden als jongen van 15 jaar begonnen met een bijbaantje op zaterdag als autopoetser. Daarna heb ik de opleiding tot monteur gevolgd en het vak geleerd bij Regie Auto’s. Na een aantal jaren ben ik een eigen autobedrijf gestart en werkzaam geweest in de autohandel. Sinds februari 2020 ben ik na elf jaar teruggekeerd op het oude nest. En dat bevalt prima. Ik breng natuurlijk een enorme brok ervaring mee. Dat gebruik ik hier ook. Ik ben positief ingesteld, dat zit nou eenmaal in mijn bloed. Regie Auto’s is voor mij een uitdaging om te blijven sleutelen aan mijn toekomst.

image_1602253052.jpg

Chris Brummer

Reconditioner

Een schade aan je auto komt altijd ongelegen. Daarom is het goed te weten dat wij uw zorgen uit handen nemen. Ik werk 24 jaar bij Regie Auto’s dus u kunt rekenen op mijn ervaring en kennis. Belangrijk voor u is dat wij het complete traject verzorgen. Van het contact met experts en verzekeringmaatschappij tot het volledige schadeherstel. U heeft nergens omkijken naar. Mijn werk is klaar als uw auto er weer puntgaaf uitziet en alle administratieve zaken er om heen zijn geregeld. Ik heb een fijne baan. Het is afwisselend en klanten waarderen mijn werk.

team_image_1601372781.jpg

Dennis Hoever

1e autotechnicus, APK keurmeester, airco specialist

Ja, ik ben een oude rot in het vak. Ik ben hier 28 jaar geleden begonnen, we waren toen met twee monteurs. Ik ben meegegroeid met het bedrijf, van een klein garage bedrijf tot deze moderne werkplaats. Natuurlijk is ons vakgebied veranderd. Denk alleen maar aan de technische facetten. Wat hetzelfde is gebleven is de aandacht voor onze klanten en de wijze waarop ik bij Regie Auto’s mijn vak kan uitoefenen. Dat gebeurt op basis van vertrouwen, kennis en ervaring. De werksfeer hier is goed, dat betaalt zich ook uit in de omgang met u. Het geeft ons een goed gevoel als u met uw auto tevreden op weg gaat na een bezoek aan onze garage.

team_image_1601372793.jpg

Roy Bos

1e autotechnicus, APK keurmeester, airco specialist, leermeester

Ik ben hier 16 jaar geleden begonnen als monteur. Regie Auto’s zien uitgroeien van een garage tot een specialist in de occasionbranche in Zuid-Limburg. Als monteur probeer je jezelf altijd te verplaatsen in de klant. Of het nu gaat om onderhoud of herstelwerkzaamheden. We hebben hier heel veel vaste klanten, dat zegt wel iets over vertrouwen. Een bijzonder aspect van mijn beroep is dat ik ook leermeester ben van leerlingen in opleiding tot monteur. Dat vind ik mooi. Jongelui de kneepjes van het vak bijbrengen. In al die jaren heb ik zo’n dertig leerlingen mede opgeleid. Ja, dat geeft voldoening

team_image_1601372861.jpg

Lex Borgart

1e autotechnicus, APK keurmeester, airco specialist

Ik werk hier nu zo’n vijf jaar. Na mijn stage kon ik hier aan de slag en daar heb ik nog geen moment spijt van. Ik heb altijd gevoel gehad voor techniek, dus dit vak komt niet zomaar uit de lucht vallen. Regie Auto’s is een gezond bedrijf met behulpzame collega’s. Even bijspringen als er problemen zijn of een tandje bijzetten als het echt nodig is, we lossen het altijd samen op. Want het is natuurlijk niet alleen het sleutelen dat ons werk aangenaam maakt. Dat is ook de werksfeer en het gevoel voor service. Klantgerichtheid schrijven we hier echt met hoofdletters.

image_1602252948.jpg

Ralf Pawlowski

Monteur in opleiding

Ik ben nu nog in opleiding. Maar het praktijkexamen staat voor de deur. Als ik daar voor slaag, en dat gaat zeker gebeuren, ben ik 1e monteur. Roy is mijn leermeester. Daar leer je echt van. Ik heb een positieve instelling en wil graag mijn inzet tonen. Ik ben bij Regie Auto’s terecht gekomen via mijn vader. Die is hier al jarenlang klant. Hij vroeg of er geen plaats voor mij was om hier mijn opleiding te doen. Dat was geen enkel probleem. Ik vind automonteur een mooi vak. Je bent met techniek bezig en je zoekt altijd naar de beste oplossing.

image_1602252816.jpg

Tom van Oeveren

Leerling monteur

Ik heb vmbo-tl gedaan. Daarna diverse baantjes gehad van taxichauffeur tot werken in het ziekenhuis. Ik ben altijd al een fervent sleutelaar geweest. Aan auto’s, maar vooral aan tweewielers. Dat is echt mijn hobby. Nu ben ik bezig met een BBL opleiding voor automonteur. Dat is een dag theorie en de overige dagen leer ik hier bij Regie Auto’s -onder begeleiding van een leermeester- in de praktijk. Het is een vak dat ik graag wil leren. Je krijgt hier een gedegen inzicht in techniek, onderhoud en service. Het bevalt me goed, ik vind het een leerrijke stageplaats.

team_image_1604574818.jpg

Vince Romano

Weekendkracht

image_1602253184.jpg

Mike Schiepers

Weekendkracht

Functie: Weekendkracht

Telefoonnummer: 043-6017171

E-mailadres: receptie@regieautos.nl

next_arr.png
prev_arr.png
menu_testimonial_section_left_image_1603962312.jpg

John uit Landgraaf

Pas geleden een occasion gekocht. Je wordt vriendelijk ontvangen. Krijgt goede uitleg. Prijs kwaliteit TOV andere dealers is goed te noemen. Ik had nog fabrieksgarantie maar omdat het te lang zou gaan duren hebben zij besloten om het euvel zelf op te knappen in de werkplaats. Chapeau.

Bij de onderhandelingen over de prijs worden er eerlijke en logische argumenten aangevoerd.

Tot nu toe alleen maar lof voor Regie autodealer.

8/10

Marcel uit Maastricht

Je kunt er terecht op het moment dat het jou het beste uitkomt, ook in het weekend. Het personeel is erg vriendelijk. En niet te vergeten de prijs-kwaliteit verhouding is prima in orde!

9/10

Eric uit Maastricht

Wij zijn al jaren klant bij Regie. We kunnen alleen maar zeggen. Uitstekend! We hebben net onze nieuwe auto gekocht en de oude ingeruild. Je koopt je auto toch bij mensen die je vertrouwd. En die relatie moet je opbouwen en onderhouden. De mensen achter Regie Auto’s doen dit uitstekend.
 

9/10

Monique uit Maastricht

Positieve ervaringen met dit bedrijf. Goede service, vakbekwaam, professioneel, klantvriendelijk en behulpzaam. Kortom blij met de auto en het aankoopproces!

9/10

Manouk uit Maastricht

Zeer goede ervaringen! Altijd vriendelijk en staan altijd klaar om te helpen. Afspraken kunnen op korte termijn gepland worden.

9/10

Ans uit Maastricht

Zeer goede service. Ik ben goed geholpen na een schade aan mijn auto die daardoor niet meer te repareren was. De verkoper heeft mij uitstekend ingelicht over de mogelijkheden van een nieuwe occasion.

9/10

Marjo uit Mechelen NL

Vorige jaar bij hun een Kia Picanto gekocht. Geweldige service! En ik laat mijn auto nu ook bij hun onderhouden.

De auto werd als nieuw afgeleverd incl afleveringsbeurt. En nu een jaar later, heb ik probleemloos gereden.En weer een nieuwe afspraak gemaakt voor onderhoudsbeurt. Als ik weer een nieuwe auto nodig heb, ga ik weer naar hun. Heb het volste vertrouwen!

10/10

Ton uit Maastricht

Vanaf het prille begin van REGIEauto's klant.

In die 37 jaar diverse auto's na vele km ingeruild en ook nieuwe daarvoor in de plaats gekocht. Prijs kwaliteit kwam altijd overeen met onze wensen. Altijd netjes behandeld geweest en alles gebeurde in gezond overleg.
Kan iedereen REGIEauto's aanbevelen.

9/10

Hans uit Elsloo

Geweldige service kwam voor bandenwissel toen bleek dat de voorste remschijven en blokken vernieuwd moesten worden werd gelijk tijd voor gemaakt en onderdelen werden gelijk gehaald we werden naar de stad gebracht en gehaald hebben lekker gewinkeld en geluncht reparatie en bandenwissel duurde ongeveer twee uur wat een servies geweldig

8/10

Jeroen uit Maastricht

Al meerdere occasions gekocht en altijd prima geholpen, ook als er onverhoopt toch iets mis blijkt de zijn na aanschaf. Dat geeft vertrouwen.

8/10

black_next.png
black_next.png

Een impressie van Regie Auto’s

Met standaard circa honderd occasions van alle merken in de prijsklasse van €3.000,- tot €60.000,- op voorraad kunt u bij Regie Auto’s Verkoop altijd een weloverwogen, juiste keuze maken.

Benieuwd naar onze bedrijfsvideo?

Morgen Internet - Zorgeloos website