Werkplaats van
Regie Auto’s

article_image_1601304328.jpg

Uitlijnen

Het belang van uitlijnen

Autobanden gaan langer mee als een auto nauwkeurig is uitgelijnd. Uitlijnen is niets meer of minder dan het afstellen van de wielstanden. Bij het uitlijnen worden ophangingsdelen afgesteld. Daardoor staan de wielen exact recht ten opzichte van het wegdek en evenwijdig aan elkaar. Een auto waarvan de banden zijn uitgelijnd is koersvast, heeft minder slijtage aan de banden, een lager benzineverbruik en een betere wegligging en stuurcontrole.

Uitlijnen is noodzakelijk als er afwijkingen zijn ontstaan in de wielstanden. Dat kan veroorzaakt zijn door een aanrijding, (diepe) kuilen in de weg of het raken van een stoeprand. Als uw auto één kant optrekt, u steeds moet bijsturen of het stuur scheef staat als je rechtuit rijdt dan is het de hoogste tijd voor controle en aanpassen van de wielstanden ofwel uitlijnen. Een specialistisch werk dat wordt uitgevoerd met geavanceerde apparatuur.

Bij de werkplaats van Regie Auto’s kunt u er van op aan dat deze werkzaamheden door onze uitstekend opgeleide medewerkers nauwgezet en met de juiste precisie worden uitgevoerd. Als uw auto bij ons is uitgelijnd vermindert u de veiligheidsrisico’s en verhoogt u mede de verkeersveiligheid. Wilt u maximaal rijcomfort door een optimale wegligging? Bij Regie Auto’s krijgt u een goede en snelle service en een open en eerlijk advies over het uitlijnen van uw autobanden.

menu_img_testimonial_section_left_image_1601303679.jpg

John uit Landgraaf

Pas geleden een occasion gekocht. Je wordt vriendelijk ontvangen. Krijgt goede uitleg. Prijs kwaliteit TOV andere dealers is goed te noemen. Ik had nog fabrieksgarantie maar omdat het te lang zou gaan duren hebben zij besloten om het euvel zelf op te knappen in de werkplaats. Chapeau.

Bij de onderhandelingen over de prijs worden er eerlijke en logische argumenten aangevoerd.

Tot nu toe alleen maar lof voor Regie autodealer.

8/10

Marcel uit Maastricht

Je kunt er terecht op het moment dat het jou het beste uitkomt, ook in het weekend. Het personeel is erg vriendelijk. En niet te vergeten de prijs-kwaliteit verhouding is prima in orde!

9/10

Eric uit Maastricht

Wij zijn al jaren klant bij Regie. We kunnen alleen maar zeggen. Uitstekend! We hebben net onze nieuwe auto gekocht en de oude ingeruild. Je koopt je auto toch bij mensen die je vertrouwd. En die relatie moet je opbouwen en onderhouden. De mensen achter Regie Auto’s doen dit uitstekend.
 

9/10

Monique uit Maastricht

Positieve ervaringen met dit bedrijf. Goede service, vakbekwaam, professioneel, klantvriendelijk en behulpzaam. Kortom blij met de auto en het aankoopproces!

9/10

Manouk uit Maastricht

Zeer goede ervaringen! Altijd vriendelijk en staan altijd klaar om te helpen. Afspraken kunnen op korte termijn gepland worden.

9/10

Ans uit Maastricht

Zeer goede service. Ik ben goed geholpen na een schade aan mijn auto die daardoor niet meer te repareren was. De verkoper heeft mij uitstekend ingelicht over de mogelijkheden van een nieuwe occasion.

9/10

Marjo uit Mechelen NL

Vorige jaar bij hun een Kia Picanto gekocht. Geweldige service! En ik laat mijn auto nu ook bij hun onderhouden.

De auto werd als nieuw afgeleverd incl afleveringsbeurt. En nu een jaar later, heb ik probleemloos gereden.En weer een nieuwe afspraak gemaakt voor onderhoudsbeurt. Als ik weer een nieuwe auto nodig heb, ga ik weer naar hun. Heb het volste vertrouwen!

10/10

Ton uit Maastricht

Vanaf het prille begin van REGIEauto's klant.

In die 37 jaar diverse auto's na vele km ingeruild en ook nieuwe daarvoor in de plaats gekocht. Prijs kwaliteit kwam altijd overeen met onze wensen. Altijd netjes behandeld geweest en alles gebeurde in gezond overleg.
Kan iedereen REGIEauto's aanbevelen.

9/10

Hans uit Elsloo

Geweldige service kwam voor bandenwissel toen bleek dat de voorste remschijven en blokken vernieuwd moesten worden werd gelijk tijd voor gemaakt en onderdelen werden gelijk gehaald we werden naar de stad gebracht en gehaald hebben lekker gewinkeld en geluncht reparatie en bandenwissel duurde ongeveer twee uur wat een servies geweldig

8/10

Jeroen uit Maastricht

Al meerdere occasions gekocht en altijd prima geholpen, ook als er onverhoopt toch iets mis blijkt de zijn na aanschaf. Dat geeft vertrouwen.

8/10

black_next.png
black_next.png

Welkom bij Regie Auto’s

In 1980 is door René Hecker en Guido Schiepers de basis gelegd voor het huidige Regie Auto’s. In de afgelopen 38 jaar is Regie Auto’s uitgegroeid tot een zeer gespecialiseerd autobedrijf en een begrip in de regio. Met een moderne eigen werkplaats en ruim 100 jong gebruikte occasions op voorraad heet team Regie Auto’s u van harte welkom.

Morgen Internet - Zorgeloos website