Werkplaats van
Regie Auto’s

article_image_1554367336.jpg

Uitlijnen

Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Dit zorgt voor een optimale wegligging.

Het belang van uitlijnen

Wanneer uw auto goed is uitgelijnd, betekent dit dat de banden in de juiste positie staan ten opzichte van het onderstel van de auto. In dit geval is zowel het brandstofverbruik als het rijcomfort optimaal en zullen uw banden gelijkmatig slijten. Trekt uw auto steeds naar links of naar rechts wanneer u op een rechte weg het stuur even loslaat?

 

Dan is het dringend nodig om de uitlijning van uw auto te laten controleren. Een foute afstelling veroorzaakt een te snelle slijtage van de banden en leidt tot extra veiligheidsrisico’s. Laat daarom bij twijfel de werkplaats van Regie Auto’s de uitlijning van uw auto controleren en zo nodig aanpassen.

menu_img_testimonial_section_left_image_1553683020.jpg

Ger

Klant vriendelijk goede service.

9/10

Heinrich

Vriendelijk en zeer correct.

7/10

Paul

Goede afspraken met verkoper die deze ook nakomt.

8/10

black_next.png
black_next.png

Welkom bij Regie Auto’s

In 1980 is door René Hecker en Guido Schiepers de basis gelegd voor het huidige Regie Auto’s. In de afgelopen 38 jaar is Regie Auto’s uitgegroeid tot een zeer gespecialiseerd autobedrijf en een begrip in de regio. Met een moderne eigen werkplaats en ruim 100 jong gebruikte occasions op voorraad heet team Regie Auto’s u van harte welkom.