Nieuws

article_image_1639045162.jpg

Regie Auto’s Maastricht in top tien Nominatie beste Onafhankelijk Autobedrijf 2022

Als enig Limburgs autobedrijf is Regie Auto’s uit Maastricht doorgedrongen tot de top tien voor de titel ‘Beste Onafhankelijk Autobedrijf 2022’, georganiseerd door brancheorganisatie BOVAG. Bij BOVAG zijn 3400 autobedrijven aangesloten.

Bekendmaking op 18 januari 2022

De bekendmaking van de drie finalisten is op 18 januari 2022. Op 22 maart 2022 vindt de finale en uitroeping van de winnaar plaats in Nieuwegein. Directeur/eigenaar Regie Auto’s, Guido Schiepers, is in zijn nopjes met de nominatie. ‘Het is een prestigieuze prijs, deze verkiezing voor het beste onafhankelijke autobedrijf van Nederland. Wij zijn genomineerd door een onafhankelijke vakjury, voorgezeten door Ferry Smith, directeur ANWB. Uit 81 genomineerde autobedrijven hebben we de top tien bereikt. Natuurlijk willen we deze top tien notering nu verzilveren om op 22 maart als beste uit de strijd te komen. Daar gaan we honderd procent voor.’

"Nominatie voelt als erkenning"

BOVAG organiseert voor de veertiende keer de verkiezing voor het beste onafhankelijke autobedrijf. De selectie vindt onder meer plaats op basis van de criteria klantbeoordeling, uitstraling en financiële gezondheid. Guido Schiepers: ‘De criteria zijn niet mals. Daarnaast vinden er aangekondigde bedrijfsbezoeken plaats, maar ook meerdere mystery shoppers bezoeken ons bedrijf. Ze zijn van harte welkom. Ja, ik ben trots. We werken hier al bijna 40 jaar servicegericht en innovatief met een team van 15 gemotiveerde medewerkers. Als je naar de strenge criteria van de vakjury kijkt, is deze nominatie toch een erkenning van ons vakmanschap, onze creatieve marktbenadering en het verantwoord beheer van onze financiën. Op naar de finale.’

menu_testimonial_section_left_image_1638854513.jpg

John uit Landgraaf

Pas geleden een occasion gekocht. Je wordt vriendelijk ontvangen. Krijgt goede uitleg. Prijs kwaliteit TOV andere dealers is goed te noemen. Ik had nog fabrieksgarantie maar omdat het te lang zou gaan duren hebben zij besloten om het euvel zelf op te knappen in de werkplaats. Chapeau.

Bij de onderhandelingen over de prijs worden er eerlijke en logische argumenten aangevoerd.

Tot nu toe alleen maar lof voor Regie autodealer.

8/10

Marcel uit Maastricht

Je kunt er terecht op het moment dat het jou het beste uitkomt, ook in het weekend. Het personeel is erg vriendelijk. En niet te vergeten de prijs-kwaliteit verhouding is prima in orde!

9/10

Eric uit Maastricht

Wij zijn al jaren klant bij Regie. We kunnen alleen maar zeggen. Uitstekend! We hebben net onze nieuwe auto gekocht en de oude ingeruild. Je koopt je auto toch bij mensen die je vertrouwd. En die relatie moet je opbouwen en onderhouden. De mensen achter Regie Auto’s doen dit uitstekend.
 

9/10

Monique uit Maastricht

Positieve ervaringen met dit bedrijf. Goede service, vakbekwaam, professioneel, klantvriendelijk en behulpzaam. Kortom blij met de auto en het aankoopproces!

9/10

Manouk uit Maastricht

Zeer goede ervaringen! Altijd vriendelijk en staan altijd klaar om te helpen. Afspraken kunnen op korte termijn gepland worden.

9/10

Ans uit Maastricht

Zeer goede service. Ik ben goed geholpen na een schade aan mijn auto die daardoor niet meer te repareren was. De verkoper heeft mij uitstekend ingelicht over de mogelijkheden van een nieuwe occasion.

9/10

Marjo uit Mechelen NL

Vorige jaar bij hun een Kia Picanto gekocht. Geweldige service! En ik laat mijn auto nu ook bij hun onderhouden.

De auto werd als nieuw afgeleverd incl afleveringsbeurt. En nu een jaar later, heb ik probleemloos gereden.En weer een nieuwe afspraak gemaakt voor onderhoudsbeurt. Als ik weer een nieuwe auto nodig heb, ga ik weer naar hun. Heb het volste vertrouwen!

10/10

Ton uit Maastricht

Vanaf het prille begin van REGIEauto's klant.

In die 37 jaar diverse auto's na vele km ingeruild en ook nieuwe daarvoor in de plaats gekocht. Prijs kwaliteit kwam altijd overeen met onze wensen. Altijd netjes behandeld geweest en alles gebeurde in gezond overleg.
Kan iedereen REGIEauto's aanbevelen.

9/10

Hans uit Elsloo

Geweldige service kwam voor bandenwissel toen bleek dat de voorste remschijven en blokken vernieuwd moesten worden werd gelijk tijd voor gemaakt en onderdelen werden gelijk gehaald we werden naar de stad gebracht en gehaald hebben lekker gewinkeld en geluncht reparatie en bandenwissel duurde ongeveer twee uur wat een servies geweldig

8/10

Jeroen uit Maastricht

Al meerdere occasions gekocht en altijd prima geholpen, ook als er onverhoopt toch iets mis blijkt de zijn na aanschaf. Dat geeft vertrouwen.

8/10

black_next.png
black_next.png

Welkom bij Regie Auto’s

In 1980 is door René Hecker en Guido Schiepers de basis gelegd voor het huidige Regie Auto’s. In de afgelopen 38 jaar is Regie Auto’s uitgegroeid tot een zeer gespecialiseerd autobedrijf en een begrip in de regio. Met een moderne eigen werkplaats en ruim 100 jong gebruikte occasions op voorraad heet team Regie Auto’s u van harte welkom.

Morgen Internet - Zorgeloos website